fbpx
Despre noi
Descopera Scoala de Muzica Sonore din Bucuresti. Ai parte de o atmosfera plina de energie si profesori bine pregatiti si dedicati.
scoala, muzica, sonore, bucuresti, cursuri, canto, pian, chitara, vioara, cor
392
page-template-default,page,page-id-392,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Despre noi

Echipa Sonore 

Profesorii Sonore au în comun pasiunea pentru muzică. Suntem oameni tineri, răbdători, plini de energie și voie bună, gata să dăm totul pentru cursanții noștri. Știm că doar cu perseverență se poate ajunge la performanță, așa că ne dedicăm întru totul crezului nostru.

Povestea noastră este despre a ajuta oamenii să evadeze măcar pentru o oră din agitația vieții de zi cu zi. Povestea noastră este despre libertate, libertatea de fi tu însuți. Povestea noastră este despre bucurie și curaj.

Misiunea Școlii de Muzică Sonore este aceea de a îi ajuta pe cursanți să înțeleagă și să simtă muzica. Aplicând metodele de predare potrivite putem să transformăm talentul cursantului într-un element făuritor de emoții, de cea mai înaltă intensitate. Muzica înseamnă emoție, deconectare, încântare, armonie, libertate.

Muzica este magie pentru că muzica aduce deconectare, liniște, trăire, încântare. Muzica transformă, eliberează, sporește creativitatea și interconectarea. În artă nu există corect sau greșit, există doar diferit. Noi credem că oamenii sunt diferiți și că e important ca ei să își găsească drumul spre a spori emoția împartașită sau traită prin muzică.

Sonore oferă o experiență artistică completă pentru toate vârstele. În momentul în care ai ales Sonore, ai ales sa faci parte dintr-o comunitate unită de artiști care te va dezvolta și provoca muzical, la fiecare întâlnire. Sonore rezolvă teama muzicianului începător și îl ține departe de preconcepții ca ”nu am talent”, ”nu am voce”, ”sunt prea batrân”, ”sunt prea tânăr”, ”nu este de mine”.

Profesorii noștri sunt oameni tineri, plini de energie, cu studii aprofundate și experiență extinsă, care sunt pasionați de ceea ce fac pentru că doar așa poți atinge rezultatele dorite.

Selina Colceru

Absolventă a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București, secția Actorie (licență și master), Selina colaborează, în prezent, ca actor și dansator, cu diverse teatre din București (Teatrul Național, Teatrul Metropolis,Teatrul Evreiesc de Stat). În cadrul Galei Absolvenților de Master, i-a fost acordat premiul pentru cea mai bună interpretare feminină (în musicalul ”Chicago”), iar în timpul ciclului de licență a absolvit modulul de Psihopedagogie, cu durata de 3 ani. De asemenea, este instructor certificat de fitness – aerobic si are experiență ca profesor, atât de actorie, cât și de dans, în cadrul grădinițelor, școlilor și cursurilor de dezvoltare personală pentru copii din București.

Cătălin Anton

Absolvent al Facultății de Interpretare Muzicală din cadrul Universității de Muzică din București unde a studiat vioara, Cătălin activează, în prezent, și în cadrul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploiești. Având 18 ani de expriență în stăpânirea viorii, fiind absolvent al modulului psiho-pedagogic, Cătălin este un profesor dedicat care crede cu tărie în relația student-profesor și comunicare.

Raluca Drăgănescu

Absolventă a Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti” la secția violoncel, Raluca a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică din București unde a studiat, dirijat coral la clasele prof. Univ. Dr. Valentin Gruescu si conf. Univ. Dr. Gabriel Popescu. Are o experiență de corist de peste 20 de ani activând în coruri precum Corul de Copii al Operei Naționale Române, Corul de copii și tineret Symbol, Corul Meloritm, Corul de copii Radio, iar în perioada facultății a dirijat corala Juventus Academica pe scena George Enescu a UNMB -ului. A obținut numeroase premii atât la concursurile naționale, cât și internaționale atât la violoncel, pian, canto, cât și împreună cu Corurile în care a activat. Este absolventă a modulului psiho-pedagogic.

Elena Zaharia

Absolventă a unei școli de profil, unde a studiat vioară, teorie muzicală, pian și orchstră, în paralel cu școala generală, Elena este un foarte bun autodidact. Din pasiune pentru artă, Elena a urmat un master în teatru muzical, stil Broadway, cu stagiul de practică în Beijing, China. Absolvirea acestui masterat, i-a permis să îmbine muzica, teatrul și dansul, pentru o exprimare cât mai liberă a emoțiilor. În experiența ei de peste 5 ani ca profesor a descoperit cât de mult te ajută muzica să te relaxezi și să uiți de tot ce te înconjoară. În prezent, Elena este studentă la Universitatea Naționala de Muzica, București, la secția pedagogie muzicala.

Claudiu

Absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, secția Interpretare – Pian, Claudiu este în prezent masterand al aceleiași facultăți. De-a lungul timpului a obținut numeroase premii la concursurile naționale de interpretare și a susținut o serie de recitaluri pe scenele filarmonicilor din țară. Pe langă muzica clasică, acesta cochetează și cu jazz-ul și muzica ușoară. Urmând cursurile modulului psiho-pedagogic și-a descoperit pasiunea de a preda, entuziasmul și dedicarea sa atrăgându-te imediat în mrejele muzicii.

Teodora Cotruță

Absolventă a Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti”, Teodora a primit o bursă completă la Trinity College of Music, Londra, unde și-a început și activitatea de predare. A susținut numeroase concerte atât în România, cât și în străinătate. Teodora a participat la numeroase masterclassuri și cursuri de perfecționare. Ea a câștigat premii la concursuri naționale și internationale și a participat la masterclass-uri cu profesori de renume, atât la pian, cât și la muzică de cameră și canto. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Muzeul ”Notarra”, Casa ”George Enescu”, Filarmonica din Satu Mare, Brașov etc., precum și în Marea Britanie, Germania și Franța.

Fă primul pas spre muzică

Școala de Muzica Sonore se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.