Educație muzicală
435
page-template-default,page,page-id-435,page-child,parent-pageid-334,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Educație muzicală

Cursuri educație muzicală

Ce vei descoperi la cursurile noastre de educație muzicală

 • Ședințe de grup

  Cursurile se desfășoară în grupuri de 4-6 copii, într-un mod interactiv, cei mici având astfel și șansa de a își face noi prieteni

 • Dezvoltarea auzului muzical

  Cursul de educație muzicală este despre învățarea prin joc, despre recunoașterea instrumentelor și familiarizarea cu notele muzicale.

 • Vârsta minimă

  Cursurile educație muzicală sunt concepute special pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani.

 • Desenarea limbajului muzical

  Pentru a ajuta la conturarea unor repere muzicale solide, cursul are și o parte de introducere în muzica clasică (audiție).

 • Noțiuni de bază

  Noțiunile de bază în educația muzicală se deprind cel mai bine prin cântece educative pe tematică, astfel copiii se vor distra și vor învăța în același timp.

 • Durata ședinței

  O ședință se desfășoară pe parcursul a 45 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.