Cursuri vioară
416
page-template-default,page,page-id-416,page-child,parent-pageid-334,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Cursuri vioară

Cursuri vioară

 • Ședințe personalizate

  Ședințele sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului și se adresează atât copiilor, cât și adulților.

 • Tehnică și acuratețe

  Cursul de vioară este despre postură corectă, este despre acorduri muzicale și corzi libere, este despre sunete și fragmente muzicale .

 • Vârsta minimă

  Vârsta minimă recomandată pentru începerea cursurilor de vioară este de 5 ani.

 • Repertoriu

  Ținem cont de abilitățile fiecăruia și sporim repertoriul muzical treptat, începem cu fragmente, continuăm cu piese simple, pentru a ajunge la piese foarte dificile.

 • Rafinament

  Pentru cursanții de nivel avansat se urmărește rafinarea interpretării, dar și îmbunătățirea tehnicii instrumentale.

 • Durata ședinței

  O ședință se desfășoară pe parcursul a 50 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.

Vioara are suflu de viață – I. Remer-Anselme