fbpx
Cursuri Educație muzicală
Scoala de Muzica Sonore Bucuresti ofera cursuri de educatie muzicala intr-o atmosfera plina de energie si voie buna cu profesori dedicati și bine pregatiti.
cursuri, de, educatie, muzicala, scoala, muzica, bucuresti, sonore
435
page-template-default,page,page-id-435,page-child,parent-pageid-334,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Cursuri Educație muzicală

Cursuri educație muzicală

Ce vei descoperi la cursurile noastre de educație muzicală

 • Ședințe de grup

  Cursuri de educație muzicală desfășuarate în grupuri de 4-6 copii, într-un mod interactiv, cei mici având astfel și șansa de a își face noi prieteni

 • Dezvoltarea auzului muzical

  Cursul de educație muzicală este despre învățarea prin joc, despre recunoașterea instrumentelor și familiarizarea cu notele muzicale.

 • Vârsta minimă

  Cursurile de educație muzicală sunt concepute special pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani.

 • Desenarea limbajului muzical

  Pentru a ajuta la conturarea unor repere muzicale solide, cursul are și o parte de introducere în muzica clasică (audiție).

 • Noțiuni de bază

  Noțiunile de bază în educația muzicală se deprind cel mai bine prin cântece educative pe tematică, astfel copiii se vor distra și vor învăța în același timp.

 • Durata ședinței

  Ședințele de cursuri de educație muzicală se desfășoară pe parcursul a 45 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi cursuri de educație muzicală de cea mai bună calitate.