fbpx
Cursuri de ukulele
Scoala de Muzica Sonore Bucuresti ofera cursuri de ukulele intr-o atmosfera plina de energie si voie buna cu profesori dedicati și bine pregatiti.
cursuri, de, ukulele, scoala, muzica, bucuresti, sonore
1203
page-template-default,page,page-id-1203,page-child,parent-pageid-334,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Cursuri de ukulele

Cursuri de ukulele

 • Ședințe personalizate

  Ședințele de cursuri de ukulele sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului și se adresează atât copiilor, cât și adulților.

 • Tehnică și acuratețe

  La cursul de ukulele vom deprinde notiuni elementare de muzica, printre care si citirea notelor muzicale pe partitura, armonie si postura corecta.

 • Vârsta minimă

  Vârsta minimă recomandată pentru cursuri de ukulele este de 5 ani. Dexteritatea și abilitățile motorii fine vor avea numai de câștigat

 • Repertoriu

  Original din Portugalia, micul instrument a devenit popular datorita piesei Somewhere over de the rainbow si de atunci a devenit din ce in ce mai cunoscut, existand inclusiv o orchestra in Marea Britanie dedicata acestui instrument.

 • Rafinament

  Pentru cursanții de nivel avansat se urmărește rafinarea interpretării, dar și îmbunătățirea tehnicii instrumentale.

 • Durata ședinței

  Ședințele de cursuri de ukulele se desfășoară pe parcursul a 50 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi cursuri de ukulele de cea mai bună calitate.