fbpx
Cursuri de pian
Scoala de Muzica Sonore Bucuresti ofera cursuri de pian intr-o atmosfera plina de energie si voie buna cu profesori dedicati și bine pregatiti.
cursuri, de, pian, scoala, muzica, bucuresti, sonore
421
page-template-default,page,page-id-421,page-child,parent-pageid-334,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Cursuri de pian

Cursuri de pian

 • Ședințe personalizate

  Cursuri de pian individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului și se adresează atât copiilor, cât și adulților.

 • Tehnică pianistică

  Cursul de pian este despre postura corectă, poziția corectă a degetelor și ritm, este despre note, sunete și fragmente muzicale.e.

 • Vârsta minimă

  Vârsta minimă la care se recomandă începerea cursurilor de pian este de 5 ani.

 • Repertoriu

  Ținem cont de abilitățile fiecăruia și sporim repertoriul muzical treptat, începem cu fragmente, continuăm cu piese simple, pentru a ajunge la piese foarte dificile.

 • Rafinament

  Pentru cursanții de nivel avansat se urmărește rafinarea interpretării, dar și îmbunătățirea tehnicii instrumentale.

 • Durata ședinței

  Ședințele de cursuri de pian se desfășoară pe parcursul a 50 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi cursuri de pian de cea mai bună calitate.

Toate sunetele posibile dorm în clapele de pian – Marguerite Yourcenar