fbpx
Cursuri de chitară clasică
Scoala de Muzica Sonore Bucuresti ofera cursuri de chitara clasica intr-o atmosfera plina de energie si voie buna cu profesori dedicati și pregatiti.
cursuri, de, chitara, clasica, scoala, muzica, bucuresti, sonore
424
page-template-default,page,page-id-424,page-child,parent-pageid-334,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Cursuri de chitară clasică

Cursuri de chitară clasică

Ce presupune acest curs

 • Ședințe personalizate

  Cursuri de chitară clasică individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului și se adresează atât copiilor, cât și adulților.

 • Acorduri muzicale

  Cursul de chitară clasică este despre postura și poziția degetelor, este despre ritm și acorduri muzicale, despre note, sunete și fragmenete muzicale..

 • Vârsta minimă

  Vârsta minimă recomandată pentru cursuri de chitară clasică este de 6 ani. Dexteritatea și abilitățile motorii fine vor avea numai de câștigat

 • Repertoriu

  Ținem cont de abilitățile fiecăruia și sporim repertoriul muzical treptat, începem cu fragmente, continuăm cu piese simple, pentru a ajunge la piese foarte dificile.

 • Rafinament

  Pentru cursanții de nivel avansat se urmărește rafinarea interpretării, dar și îmbunătățirea tehnicii instrumentale.

 • Durata ședinței

  O ședință se desfășoară pe parcursul a 50 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi cursuri de chitară clasică de cea mai bună calitate.