Cursuri canto
405
page-template-default,page,page-id-405,page-child,parent-pageid-334,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Cursuri canto

Cursuri canto

Despre ce sunt cursurile noastre de canto

 • Ședințe personalizate

  Ședințele sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului și se adresează atât copiilor, cât și adulților.

 • Tehnică vocală

  Cursul de canto este despre respirație, intonație, dicție, prezență scenică și mișcare, te vei familiariza cu noțiunea de ritm.

 • Vârsta minimă

  Cursurile de canto ajută foarte mult la creșterea încrederii în sine, de aceea se recomandă începerea acestora de la vârsta de 4 ani

 • Repertoriu

  Ținem cont de abilitățile fiecăruia și sporim repertoriul muzical treptat, începem cu fragmente, continuăm cu piese simple, pentru a ajunge la piese foarte dificile.

 • Exerciții vocale

  Se fac la fiecare ședință, în funcție de abilitățile cursantului; pentru cei de nivel avansat urmărim îmbunătățirea tehnicii vocale prin intermediul pieselor cu grad de dificultate crescut.e

 • Durata ședinței

  O ședință se desfășoară pe parcursul a 50 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.

Partea bună a muzicii este că, atunci când te lovește, nu te doare – Bob Marley