fbpx
Cursuri
Cursuri de Canto, Cursuri de Pian, Cursuri de Chitara clasica, Cursuri de Vioara, Cursuri de Cor si Cursuri de Educatie Muzicala la Scoala de Muzica Sonore.
scoala, muzica, sonore, bucuresti, cursuri, canto, pian, chitara, vioara, cor, cursurile
334
page-template-default,page,page-id-334,page-parent,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Cursuri

Cursuri Școala de Muzică Sonore

Chitară clasică | Vioară | Pian | Canto | Educație muzicală | Cor

Cursurile de canto sunt despre intonație și despre dicție, vom învăța cum să respirăm, ne vom familiariza cu prezența scenică, mișcarea și ritmul și ne vom crește încrederea în sine.

Cursurile de chitară clasică sunt despre postură corectă, poziția degetelor, familiarizarea cu noțiunile de ritm și acorduri muzicale, reproducerea de fragmente muzicale.

Cursurile de pian sunt despre postură corectă și despre tehnici, familiarizarea cu noțiunile de ritm și acorduri muzicale, reproducerea de fragmente muzicale.

La cursul de ukulele vom deprinde notiuni elementare de muzica, printre care si citirea notelor muzicale pe partitura, armonie si postura corecta.

Dezvoltarea urechii muzicale se realizează mai repede atunci când cântam într-un grup deoarece se lucrează foarte mult la intonaţia omogenă a coriştilor

Cursurile de educație muzicală sunt despre învățarea prin joc, ne vom dezvolta auzul muzical, ne vom familiariza cu notele muzicale și vom învăța să recunoaștem instrumentele.

De ce este Școala de Muzică Sonore o alegere potrivită

 Sonore este o școală de muzică altfel. Mai jos ai șase motive pentru care să alegi cursurile noastre.

 • Energie

  Muzica te ajută să te relaxezi, să evadezi din cotidian. De aici vei pleca plin de energie și voie bună pentru că te vei încărca numai cu sentimente pozitive.

 • Profesionalism

  Anii de studiu și experiența ne recomandă. Profesorii noștri pun suflet în tot ceea ce fac și își tratează studenții cu seriozitate și profesionalism.

 • Relaxare

  Aici vei găsi doar zâmbete și voie bună. Muzica, dar și profesorii te vor ajuta să te relaxezi și să scapi măcar pentru un moment de agitația vieții de zi cu zi.

 • Performanță

  Punem la bătaie toată experiența noastră pentru ca tu să poți excela. Performanța se face cu multă muncă, dar și cu pasiune. Noi te putem ajuta să găsești combinația perfectă.

 • Experiență

  Experiența noastră nu se limitează doar la hotarele acestei țări. De-a lungul timpului am acumulat experiență și peste granițe. Încă păstrăm un contact permanent cu exteriorul.

 • Echipă

  Suntem o echipă tânără, plină de entuziasm, voie bună și răbdare. Suntem gata să dăm toată energia noastră pentru ca tu să te bucuri de o experiență desăvârșită.

Fă primul pas spre muzică

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.